Veelgestelde Vragen

Bekijk hier de meestgestelde vragen. Als je geen antwoord kunt vinden op je vraag, neem dan contact op met Procea. Info@procea.nl

Bestelling en Leveringen

Wij verzenden je bestelling direct vanuit de leverancier om inpak- en beheer- en opslagkosten te besparen. Zo kunnen we onze producten aanbieden tegen een vaste lage prijs.

De gemiddelde levertijd is 7-15 dagen.

Benieuwd naar de status van je bestelling? Klik hier om jouw bestelling te volgen!

Procea neemt alle verzendkosten voor haar rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis geleverd.

In 99% van de gevallen worden bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Het kan helaas voorkomen dat je bestelling in het leveringsproces vertraging heeft opgelopen.

Check de status van je bestelling HIER.

Is de verwachte levertijd met 3 dagen overschreden en heb je nog niks binnen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Doordat wij werken met meerdere leveranciers kan het zijn dat je bestelling apart wordt verzonden. Het kan dan ook zijn dat producten afzonderlijk van elkaar worden verzonden. Als er producten van je bestelling missen, ontvang je deze doorgaans binnen 2-3 dagen. 

Excuses voor het ongemak.

In de bevestigings e-mail die je na je bestelling hebt ontvangen is een Track & Trace code toegevoegd. 

Vul deze in op de Volg je bestelling pagina om de status van je bestelling te checken.

Ruilen en Retourneren

Zeker weten. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren zonder een reden op te geven.

Als je om wat voor reden dan ook ontevreden bent over je bestelling kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

Alle retourzendingen dienen voorzien te zijn van een Track & Trace code. De zender is verantwoordelijk voor de retourzending.

Bij ontvangst van de door jou geretourneerde artikelen, zorgen wij dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat. 

Download hier je retourformulier. Vul deze in om je retourzending in gang te zetten.

Track en Trace

Zodra jouw bestelling is verwerkt in het systeem van onze leverancier, wordt er een track & trace code aangemaakt. Dit kan enkele dagen duren.